160404_3090.jpg

Premiär 7 september av Kung Carls Sprit & Cocktailbar

Välkommen till Hotel Kung Carl vid Stureplan
Lagom till hotellets 150-årsfirande har vi byggt en ny cocktailbar och det vill vi fira med att bjuda in dig på ett litet smakprov av vad hösten har att erbjuda.  Kung Carls Sprit & Cocktailbar tillsammans med The Story of No 8 kommer att skapa blandade aktiviteter under hösten.

Vi bjuder på något smakfullt från baren
Dag: onsdag 7 september
Tid: 17:00 - 21:00
OSA till: cocktailbar@thestoryofno8.com

Torsdagar
Business Lounge

Här skapas mötesplatsen där entreprenörer, kreatörer, affärsnätverk och företag som arrangerar kundaktiviteter möts. Du kommer att få ta del av intressanta nyheter och träffa personligheter under hösten .
Till detta kommer baren att servera spännande kombos med Cocktails och smårätter.
 

Fredagar
Mixology Treats

En Mixologist är en bartender som fördjupat sig i  konsten att blanda goda och intressanta drinkar.  Med henne eller honom i fokus kommer detta att bli en riktigt bra start på helgen för dig och dina vänner. Fredagarna kommer ledas av en fredagsvärd som bjudit in nära och kära för en trevlig kväll hos oss. Vissa fredagar kommer även gäst-DJ:s att spela och andra trevliga händelser ske.
 

Lördagar
Cocktails & Sweets

Efter Kung Carls Bakfickas populära brunch på lördagarna blir det Cocktails and Sweets för både  tillfälliga besökare i Stockholm och för dem som varit ute på "late shopping".  Det innebär att vi ställer upp ett dessertbord mellan 16.00 - 18.30 och erbjuder passande cocktails framtagna av våra duktiga bartendrar. Här kommer vi även ge tips på aktiviteter att göra i Stockholm för dem som inte bokat upp något för kvällen. 

För bokning:
restaurang@kungcarlsbakficka.se

För att veta mer eller önskan av att delta i någon av våra kvällar kontakta
walter@thestoryofno8.com  alt. 0725257996

För frågor om hotellet kontakta:
Christina.gartzell@kungcarl.se