För ett år sedan startades
The Story of No 8:

Det har varit ett intressant och lyckat första år, med många olika uppdrag spridda över hela Norden. Betoningen i våra uppdrag har varit på att skapa och utveckla koncept, projektledning av varierande marknadsaktiviteter och skapande av rörligt material. Vi tackar er alla som varit med och genomfört uppdragen som leverantör, medarbetare och samarbetspartners. 

 
 

 
 

Vi har varit med och utvecklat food truck-branschen:

 

― Vi har utvecklat metoden att klä en truck med tyg för att byta  varumärke och design på truck under 15 minuter. Exempel i denna länk.

― Vi har föreläst för kommuner om hur food trucks, som dragkraft, kan förändra stadsutvecklingen i en stad.

― Vi har lyft upp en food truck på en takterrass. Bild från lyftet vid Bonnierhuset.

― Vi har arbetat med fastighetsbolag i deras utvecklande av både miljö och lunchutbud till deras hyresgäster.

 

― Vi har hjälpt inomhusarenor att kunna erbjuda sina besökare bättre service genom food trucks i ett säkert upplägg, som varken är brandfarligt eller ger stekos. Bild från Friends Arena.

― Vi har även varit med och satt igång The Champagne Truck tillsammans med Björnstierne Antonson.

― Idag arbetar vi med hur food truckarna ska bli ännu bättre i sin service gentemot sina gäster och genom det öka deras lönsamhet.

Arbetet med food trucks-branschen är ett ett tydligt exempel på hur vi jobbar med koncept, trender och utveckling.

Vi jobbar gärna med liknade uppgifter i andra branscher.

 

 
 

Vi har vid såväl små som stora arrangemang iklätt oss rollen som projektledare och förvandlat idé till verklighet,

både genom koordinering och genomförande med hög kvalitet. Variationen i våra projekt är bred. Några av de arrangemang vi genomfört under året är större och omfattar roadshows, aktivering under festivaler, marknadsdagar, idrottsevenemang, tävlingar, Sverigelansering, konserter, mässor, workshops, utvecklingsprojekt och kundaktiviteter. 

 

 

Vi har filmat och redigerat en stor mängd rörlig media såsom svep, intervjuer, sammanfattningar och presentationer inför olika aktiviteter:

Dokumentation är något vi anser att fler borde bli bättre på, speciellt under genomförande av aktivitet, men även inför olika händelser. Detta för att lättare berätta hur bra något kommer bli eller återberätta hur bra något var, vilket är ett bra sätt att marknadsföra både sig och sin aktivitet på.

 

 

Under året har vi genomfört uppdrag runt om i hela Norden:

Platser vi arbetat på är: Köpenhamn, Nyckelbo, Stavanger, Helsingfors, Oslo, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Århus, Vilje, Linköping, Kristiansand, Odense, Vejle, Kolding, Holsterbro, Silkeborg, Falkenberg, Uppsala, Rolvsøy, Moss, Billingstad, Lilleström, Larvik, Skövde, Brunnby, Sandnes, Nyborg, Bergen, Trondheim, Mariefred, Åbo, Vanta, Tampare, Gudhjem, Kalmar, Växjö, Olofström, Bäckebo samt i Stockholm.
Ska ni genomföra en aktivitet någonstans i Norden är ni varmt välkomna att kontakta oss!

 

 
 

Vad har framtiden att bjuda på?

Utöver att vi fortsätter med vårt tjänsteutbud så kommer vi dra igång några nya koncept, projekt och uppdrag.

 
 

 

Vi börjar det nya året med att hålla i valda delar av Best of Brands på Regeringsgatan 46 deltagande i Fashion Night i morgon:

Kvällen fylls med stilren shopping, mat och dryck. Royal Barbershop fixar skäggtrimning.
Varmt välkommen att ta med kollegor och vänner.  Onsdag 31 augusti, 
Tid kl. 17.00 - 22.00. OSA till cn@bestofbrands.com. Bild på inbjudan ser du här.

 

 

7 september börjar våra aktiviteter på Kung Carls sprit och cocktailbar 

Denna plats vid Stureplan kommer vara bas för våra möten med kunder, vänner, samarbetspartners och besökande till Stockholm under den närmsta tiden. Kung Carl har  renoverat i både matsal, lounge och rum under de senaste åren, vilket ska bli spännande att presentera. Vi kommer ansvara för teman och innehåll torsdag till lördag. Bild på nya baren. 

 

Torsdagar - business

Där företag  och nätverk möts, produkter och tjänster presenteras, företag som arrangerar kundaktiviteter. 

Fredagar - sociala möten

Sociala fredagsaktiviteter med olika värdar, nätverk, utställningar och varierande DJ:s

Lördagar - visitors

Efter brunchen blir det Cocktail and Sweets för både  gästande besökare till Stockholm och för dem som varit ute på late shopping. 

 

 
 

Som en del i vår filmning och redigering kommer vi börja skapa rörliga CV:n

Vi tror inte att enbart CV:n i pappersformat är det bästa sättet att presentera sig för företag. Ett CV i rörligt format skapar möjlighet till en djupare, tydligare och mer personlig presentation. Vi är övertygade om att vi genom rörliga CV:n kommer hjälpa till att matcha rätt person till rätt plats på ett mer effektivt sätt.

 
 

 
 

Vi drar igång What´s Going igen

What´s Going är ett WEB TV format av nyhetsrapportering om vad som sker inom nöjesbranschen under en vecka i olika städer. Vi kommer även erbjuda företag att göra sitt eget What´s Going. 

 
 

 
 

Hemligt projekt med start i slutet av september

Diskussioner pågår rörande spännande pop-up koncept i ett av Stockholms centrala köpcentrum som om allt går i lås startar i slutet av september.

 
 

 
 

Lokalagenten

Vi är delaktiga i www.lokalagenten.se . Söker du lokal eller har en lokal som fler borde få möjligheten att utnyttja – kontakta oss.

 
 

 
 

Satsningen för ett nytt Segway Polo VM Guld har börjat.

2013 vann Sthlm Saints VM guldet och 2015 blev det brons. Nu börjar uppladdningen inför 2017 års världsmästerskap. Sporten har under de senaste åren utvecklas enormt, vilket gör att satsningen inför 2017 är ännu viktigare än tidigare år. Det kommer läggas mer energi på såväl sponsorer, träning som kommunikation runt vår satsning. 

 
 

 
 

 Mer arbete med truckkoncept

Boka en truck, STHLM Street lunch, Street Food Media och Sthlm food truck lounge är våra koncept som vi fortsätter utveckla. 

 
 

 


Med oss vid koordineringen kommer du, dina kollegor och ditt företag vara med om flera intressanta händelser. Vi är gärna med och planerar, genomför och bistår med spännande lösningar inför din nästa aktivitet.

 

Vi önskar er alla en riktigt bra höst!

Bästa hälsningar

Walter Carvajal, Franco Zanetti och Emelie Nilsson